TOPÁNKY URČUJÚ VÁŠ ŠTÝL

Ako všetci vieme, konečným cieľom každého naučiť sa byť krásnym a nosiť sa je vytvoriť si vlastný exkluzívny štýl, ktorý odkazuje na dokonalú kombináciu temperamentu a oblečenia človeka.Predtým musíme zistiť, aký je štýl oblečenia a potom môžeme vytvoriť váš štýl zmiešaním rôznych štýlov.Vo všetkých položkách sú topánky najsilnejšou zbraňou ľavého a pravého štýlu.Aj keď jeho rozloha je naozaj malá.A zvyčajne je to pod chodidlom, ktoré je na prvý pohľad ťažko vidieť.No ak si to dobre premyslíte, pri pohľade na šaty neznámej osoby jej topánky určia váš výsledný dojem.

Napríklad človek, ktorý šliape do pedálov 10 centimetrových ihličkových topánok, bez ohľadu na to, aké oblečenie nosí, musí dýchať ženskosťou a formálnejším cítením.Alebo pár ľudí s plochými nohami nezmení jej ležérny, prirodzený pocit kvôli žiadnemu z jej oblečenia.

Takže príslovie „TOPÁNKY URČUJÚ VÁŠ ŠTÝL“ musí byť po tisíckach rokov historického vývoja múdre príslovie, no mnohí ľudia ho stále veľmi dobre nevedia.Keďže štýl topánok je taký dôležitý, existuje okrem bežných a širokých pojmov malých bielych topánok, ležérnych, neutrálnych žien a žien na vysokom opätku nejaký konkrétnejší základ, ktorý nám pomôže to na prvý pohľad pochopiť Čo s rôznymi topánkami v trh a ich štýlové atribúty?

Teraz poďme preskúmať tajomstvo ŠTÝLU OBUV!

V prvom rade musíme vedieť, že existujú ŠTYRI základné štýly.Neutrálny vietor a ženský vkus sú skupinou protikladov, formálny a voľnočasový štýl skupinou protikladov.V zásade môžeme nájsť atribúty štýlu, ktoré sa navzájom zhodujú, z dvoch skupín protikladov.Napríklad topánky Lefu, o ktorých často hovoríme, patria do kombinácie neutrálneho vetra a čiastočného formálneho vetra;a malé biele topánky sú kombináciou neutrálneho a voľného času.Ako sa tieto štýly objavujú na topánkach?

Špička

Časť kopyta, teda časť hlavy topánky, jej šírka a ostré osadenie určia jej štýlový smer.Čím je širší, tým silnejší je zmysel pre voľný čas, čím užší je prst na nohe, tým silnejší je jeho ženský a formálny zmysel.Čím ostrejšie sú topánky s ostrými špičkami, tým silnejší je ženský a formálny zmysel a hranatá hlava a okrúhla hlava majú tendenciu byť uvoľnenejšie a stredne sexy, pretože sú širšie. Takže akýkoľvek typ topánok chcete ukázať ženský alebo formálny zmysel , môžete si vybrať štýl s ostrou hlavou, a ak chcete pôsobiť mierumilovnejšie, starnúco, neutrálnejšie a ležérnejšie, môžete si vybrať okrúhlu hlavu alebo hranatú hlavu. Špicaté a okrúhle hlavy samozrejme tiež predstavujú rôzne vekové kategórie. špička bude zrelšia a guľatá hlava bude menšia.Takže často počujem, ako sa ma ostatní pýtajú: "Nemôžeš si vybrať špicaté topánky, ukážeš starobu?"Samozrejme, že nie, pretože so štýlom topánok súvisí aj ďalší prvok.

Päta

Päta má tiež dva úsudkové základy, jeden je VYSOKÝ a NÍZKY, druhý je HRUBÝ a TENKÝ.Čím vyšší podpätok, tým agresívnejší a ženskejší podpätok, čím nižší a silnejší podpätok, tým nižšia bude ženská príchuť výrazne znížená.O celkovom štýle topánok teda rozhoduje hlava a päta.To vysvetľuje zmätok mnohých ľudí budú ostré topánky staré?Ak je ostrý a vysoký, potom maximálny vkus dcéry prinesie pocit dospelosti. Ale pri plochých topánkach, ktoré sú neutrálnejšie, ostrý koniec nedovolí upadnúť do pozície príliš voľného času.Ide o pribúdajúce ženy a formálne pocity, akými sú ostré topánky Lefu.Potom si povedzme niečo o malých častiach, ktoré môžu ovplyvniť aj temperament topánok.

Textúra materiálu

Podobne ako materiál oblečenia, aj materiál topánok ovplyvňuje nielen váš pocit z nosenia, ale ovplyvňuje aj jeho štýl.Vezmite si napríklad bežné materiály topánok, kožený štýl bude formálnejší, zamatový materiál bude mať nenápadný luxus, plátno bude voľnočasové a semišový materiál bude mať divokú príchuť.

Príslušenstvo

Aj keď ide o pár špicatých topánok na vysokom opätku s dcérskou príchuťou, ak je na nich viac mašlí, spraví z vás milú ženu, preto nepodceňujte doplnky na topánkach.Napríklad diamant bude vyjadrovať viac ženský zmysel pre jemnosť;kovové doplnky budú viac personalizované a módne;mašle sú krásne;strapce sú ležérne.

V podstate zo špičky, päty, materiálu a doplnkov páru topánok možno jasne poukázať na jeho štýlový atribút a zaujatosť.Neodporúča sa, aby ste presadzovali príliš extrémny určitý štýl, ale mierne dolaďte štýl podľa vášho oblečenia.Pokiaľ dokonale rozumiete atribútom štýlu rôznych prvkov a komponentov obuvi, môžete si vybrať štýlový typ obuvi, ktorý najlepšie odráža váš temperament.

 


Čas odoslania: 15. apríla 2021